Köpvillkor

Pris - Alla priser anges i Svenska kronor och inklusive moms. Isländsktgodis.se reserverar sig för eventuellla prisfel.

Leverans - Vi skickar lagervaror fram till 16:00 måndag-fredag. Icke lagervaror har ca. 2-6 veckors leveranstid. Alla leveranser sker via Posten eller Schenker och isländsktgodis.se kan ej ta ansvar för posten/Schenkers leveranstider/hantering. Kostnad per leverans är f.n 39kr oavsett ordervärde. För närvarande levererar vi endast inom Sverige.

Outlösta Paket -  För försändelse som ej löses ut varpå paketet går i retur till isländsktgodis.se debiteras en avgift om 200:- inkl. moms för att täcka våra kostnader för transport och administration.

Betalningsalternativ -

Kortbetalning: Tillsammans med eFinance Nordic AB erbjuder vi säker betalning med Visa & Mastercard genom deras tjänst billmate kort. Vid kortbetalning debiteras ditt kort samma dag

Faktura: Tillsammans med eFinance Nordic AB kan vi erbjuda privatpersoner och företag att handla mot faktura med 14 dagars betalningsvillkor genom deras tjänst billmate faktura. För köp mot faktura krävs att man är minst 18år fyllda och godkänns i kreditkontrollen. Alla leveranser sker endast mot folkbokförd adress. Kreditgränsen är flytande och anges vid slutfört köp efter sedvanlig kreditkontroll av eFinance. Avgift för faktura f.n. 19kr.

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 60 kr, samt dröjsmålsränta med 24%. Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta eFinance.

Internetbanksbetalning: Betalning kan göras direkt till vårt bankgiro 897-1194. OBS! Nytt bankgiro

Ångerrätt - Vid beställning av livsmedel gäller ingen ångerätt. Se utdrag ur Distans och hemförsäljningslagen.

Vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har du inte någon ångerrätt om du köper livsmedel eller andra varor för ett hushålls löpande förbrukning – det kan till exempel vara hushållspapper, tvättmedel eller eldningsolja – under förutsättning att varorna levereras hem till dig eller till din arbetsplats och näringsidkaren normalt kör ut varorna i ett distributionssystem.

Sekretess och säkerhet personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. 
Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.